Utrecht

Bedrijven seo

Utrecht

In dit artikel wil ik u iets vertellen over de bedrijven in Utrecht. Misschien woont u hier of bent u gewoon van plan om deze geweldige stad van ons te bezoeken.

De stad Utrecht is het centrale deel van de regio en provincie genaamd "Utrecht", die ook een aantal omliggende gebieden met steden zoals Amersfoort omvat, Houten, IJsselstein en Zeist. De stad Utrecht is de hoofdstad van deze regio/provincie.

Er zijn veel leuke bedrijven in Utrecht waar je voor kunt werken. Sommige hebben ook internationale vestigingen, terwijl andere zich alleen richten op de Nederlandse markt of zelfs alleen op "Utrecht" zelf.

In dit korte artikel zal ik je iets vertellen over enkele van de grootste en bekendste bedrijven die hun hoofdkantoor in Utrecht hebben. Sommige zijn zelfs genoemd als een van de beste om voor te werken, zowel nationaal als internationaal. Maar voordat we beginnen: als je op zoek bent naar een internationale carrière is er iets belangrijks dat ik moet:

Bedrijven in Utrecht nemen meestal mensen aan via headhunters. De meeste van deze bedrijven eisen dat je een MBO+/HBO of WO bachelor diploma hebt en soms zelfs een masterdiploma om aangenomen te worden. Dat betekent dat als je klaar bent met je middelbare schoolopleiding (VWO-diploma) maar niet wilt gaan studeren(HBO/WO) zou je kunnen kijken naar banen onder je opleidingsniveau.

Dit artikel richt zich vooral op bedrijven in de "tech" sector zoals (online) marketing, IT en software ontwikkeling. Er zijn echter ook veel andersoortige bedrijven die hun hoofdkantoor in Utrecht hebben; dit artikel geeft je vast een.

Laten we beginnen!

Dit bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in het centrum van Utrecht en is een zeer bekende en coole plek om te werken. Het heeft ook kantoren in New York, Londen en Singapore. Als je daar wilt werken moet je MBO/HBO of WO zijn opgeleid. Dit bedrijf helpt andere bedrijven om hun bedrijf te laten groeien door gebruik te maken van digitale Marketing (SEO, SEA, Social media advertising etc.).

Bijvoorbeeld; als Nike een online winkel wil kunnen ze "Brand24" inhuren om de SEO voor deze online winkel live te doen. Na drie maanden van ten minste 2 uur per week werk zullen zij resultaten zien en "Brand24" wordt betaald. Dit is iets wat de "grote" bedrijven zoals Nike, Adidas en Puma altijd doen; zij huren (online) marketingbureaus in om hun bedrijf nog meer te laten groeien.

Bedrijven in Utrecht

Utrecht-seo